Zoeken

Leveringsvoorwaarden


1. Bestellingen moeten ten alle tijden schriftelijk worden gedaan, het zij per post, per email of per fax. Telefonische bestellingen worden niet aangenomen, tenzij direct per email of fax bevestigd.

2. Bestellingen hebben ca. een week levertijd. Wanneer producten uitverkocht zijn en niet op tijd zullen binnenkomen, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en eventueel een alternatief bieden.

3. Betaling geschiet vooruit (iDEAL) of gepast contant bij afhalen. Kiest u voor het betalen vooraf dan zullen wij uw bestelling pas verzenden na ontvangst van uw betaling. Met uitzondering van het bedrukte snoepgoed, voor deze bestelling accepteren wij alleen betaling vooruit. Bedrukt snoepgoed wordt altijd verzonden en kan niet afgehaald worden, tenzij hier uitdrukkelijk andere afspraken over gemaakt zijn.

4. Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW, per vermelde hoeveelheid, maar excl. verzendkosten. Tenzij anders vermeld. De verpak- en verzendkosten zijn 7,75 euro tot 10 kg. Voor het snoepgoed boven de 5 kg. zijn de verpak- en verzendkosten 15,00 euro. Artikelen die in een envelop verzonden kunnen worden gaan per postzegelkosten. . 

5. Bestellingen worden per pakketpost naar u verzonden. Wanneer u niet thuis bent krijgt u bericht in de bus en kunt u het pakketje de volgende werkdag op het postkantoor afhalen. Wij zijn niet aansprakelijk voor het niet tijdig leveren door de bezorger. Verzending is altijd op eigen risico, u kunt er ook voor kiezen uw pakket verzekerd te verzenden, deze extra kosten zijn voor uw rekening. Geef dit dan aan bij het Opmerkingenveld in het bestelveld.

6. Artikelen die besteld zijn maar nog niet verzonden, kunnen geannuleerd worden. Artikelen die ontvangen en geopend zijn kunnen niet meer retour genomen worden en zullen ook niet vergoed worden. Snoepgoed kan niet geannuleerd worden en ook niet retour genomen. Annuleren wegens niet tijdige leveringen door overmacht kunnen niet geannuleerd worden.Wanneer er klachten zijn over de staat van de ontvangen artikelen dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk zodat wij daar actie op kunnen ondernemen. Klachten die vallen onder "ik dacht dat het er anders uit zou zien" of  "Het valt mij toch tegen" worden niet in behandeling genomen.

7. Eventuele klachten over de artikelen moeten binnen 3 dagen na de in ontvangstname aan ons gemeld worden.

8. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele (kleur)verschillen tussen de artikelen en/of de foto. 
Wij zijn niet aansprakelijk voor het vastlopen en/of defect gaan van uw computer tijdens of na het bezoeken van deze website, of het ontvangen van een virus naar aanleiding van het bezoek.
Er wordt geen spyware geinstalleerd. En alle gegevens die u doorgeeft worden vertrouwelijk behandeld en niet doorverkocht aan derden.
Op al onze overeenkomsten zijn deze algemene voorwaarden en het Nederlands recht van toepassing. Tenzij hier door de eigenaar bewust van wordt afgeweken.

9. Beautiful Creations behoud zich het recht om ten alle tijden de algemene (leverings)voorwaarden aan te passen.

Aanvullende voorwaarden voor B2B
A. Alle betalingen dienen te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum.
B. Tot aan de volledige betaling van de factuur blijven de goederen uitsluitend eigendom van Beautiful Creations en kunnen deze in het geval van niet betaling teruggevorderd worden.
C. Bij het niet tijdig betalen van de factuur brengen wij u bij de eerste herinnering, zonder verdere opgave van reden, 8,00 euro rente en kosten in rekening. Bij een tweede herinnering zal dat 15,00 euro zijn. Wanneer er dan nog niet tot betaling is overgegaan zullen wij de factuur uit handen geven aan een incassobureau, ook deze bijkomende kosten zullen voor uw rekening zijn.
D. Bedrukt snoepgoed dient vooraf betaald te worden per bankoverschrijving, iDEAL of PayPal te worden voldaan. Op factuur, met betaling achteraf is niet mogelijk voor bedrukt snoepgoed.